Home

Info/Contact

Wie ben ik 

Wie ben ik Rob Jacquet is een fotograaf uit Groningen, geboren in Haarlem (1959), die dit doet vanuit zijn hobby, maar wel met een professionele werkwijze.

In de jaren 80/ 90 vooral actief als modelscout/ modelcoach en met succes modellen gepresenteerd bij grote modellenbureaus. Daarnaast ook bezig met het fotograferen van artiesten en festivals. Tevens als setfotograaf meegewerkt aan het drietal films (DVD's).

Ik ben geen "technische" fotograaf en moet het bij mijn fotografie voornamelijk hebben van mijn creativiteit (op dat moment). Ik ben ook niet zo van de standaardfotografie; als het anders kan, zal ik niet nalaten om het ook anders te doen!

Na jarenlang als concertfotograaf actief te zijn geweest, wil ik de modellenfotografie weer oppakken. Het werken met thema's, gebaseerd op Life Action Real Play en zo realistisch mogelijk. Thema's met een provocerende lading (tegengesteld), zijn een uitdaging. De film "the Eyes Of Laura Mars", is hierbij een goede inspiratiebron.

Ik werk met een callsheet/ moodboard voor een goede voorbereiding en gebruik mijn ervaring als modelcoach om de modellen goed te coachen tijdens de shoot. Naaktfotografie doe ik niet. Topless (18+) alléén als het functioneel is. Bij modellen jonger dan 18 jaar, is altijd één van de ouders aanwezig.

Rob Jacquet - 24 augustus 2020  

voor info: robjacquet@kpnmail.nl

https://www.instagram.com/robjacquetphotography/

https://www.facebook.com/rob.jacquet.5
Rob Jacquet Fotografie